Bereikbaarheid


De praktijk is gelegen op de begane grond op de hoek van de Nicolaas Beetsstraat en de Wilhelminastraat in stadsdeel Oud-West, aangrenzend aan het WG-terrein en vlak achter de Overtoom.


Met openbaar vervoer vanaf 22 juli 2018:
tram: 1, 11, 7 of 17.

Met lijn 1 of 11
Uitstappen op de Overtoom, halte J.P.Heyestraat. Loop de J.P. Heyestraat in, de 3e straat rechtsaf, dit is de Wilhelminastraat, loop die uit en u loopt tegen de Nic. Beetstsraat aan, de praktijk is gelijk aan uw linkerhand.

Met lijn 7 of 17
Uitstappen op de Kinkerstraat, halte: ten Katestraat of J.P.Heyestraat. De Nicolaas Beetsstraat is een zijstraat van de Kinkerstraat, halverwege beide haltes.

Met de trein
Bij het Centraal Station Amsterdam, neemt u tram 11 of 17, kijk dan verder hierboven.

Met de auto
Vanaf de ringweg A10, afslag S106, neem richting Centrum/Oud-West, rechtdoor, neem over de brug de linker rijbaan, dan komt u op de Overtoom, bij de 2e gelegenheid linksaf, dit is de J.P.Heyestraat, dan 3e straat rechtsaf, (Wilhelminastraat) die uitrijden en u komt op de Nic. Beetsstraat, de praktijk is ‘t eerste huis links.

Psycholoog en Integratief Therapeut - drs. Alessandra Sichi Praktijk voor Integratieve Psychotherapie  -  06 44 190 172 - e-mail - N.Beetsstraat 128 Amsterdam - Lid: VIT, RBCZ, kvk